5 de Marzo 2004

Somiar ultima solució... com smpre!

AL final he anat a sopar, aki kuan prometem algo ho cumplim... som aixis de gilipolles, jau deiem amb santi. Nomes keda somiar que mako ho és pero kuan despertes fot una mica, a mes avui no crec ni que pugui somiar, HE D'ESTUDIAR que d'aki 6 hores tink examen! Pos vaya dia, ara aki al menjador, xerrada de maxus! ufff per acabaro dadobar, tik knsat, i si no he parlat amb qui volia... pro wenu es hora de començar a asimilar que hi ha altre gnt i ke pases a ser un de molts mes, o encara menys, en relitat com sempre, pro em via sentit especial, afortunat! pero t'adones que a la gnt li cabes sudant la polla, que kuan tu no fas res, la gnt fa menys i que kuan tu fas algo pokes vegades fan algo per tu, realment ja no se que pensar, jo no sok kapas de ser aixis... magues agradat que tot anes diferent pero no nomes depen de mi, espero que algun dia tot vagi com ha d'anar!
Tink un no se que a dins... necessito deixar anar algo, pero numes a una persona important, trukaria, enviaria sms algo faria pro ni puk ni vull, em sentu pesat i acabat, em sap greu, pero impotencia es el que keda, si sabesis apreciar el q sentu... ojala fos jo! en fin... vaig a estudiar que es el q toka! la vritat es q som 3 i jo escribint el q em surt i 2 parlant de ties... son superiors i fan mes mal del q es pensen q poden fer, que algu mexpliki pq sentu el q sentu! i pq ki ha de sentir algo lia pillat x ignorar sentiments i a mi mateix! en fi...
Spero q estigui disfrutant, i si no ha caigut algu... esta al caure, tot sigui per el seu be, no sap el que sentu per ella, ojala algun dia ho sapiga!
Wenu vaig a estudiar, jau deia jo... sok sado... i si paso, pasen mes de mi, pro no vull ser mes un putu gos que segueix i soba, jo no sok aixi... putus sentiments (I'm repeat).

Escrit per Zaka a les 5 de Marzo 2004 a las 03:03 AM
Comentaris

zaka tiu no son hores descriure, i menys anant taja, k al dia seguent ja saps k paxa..........
xao

Escrit per nele a les 7 de Marzo 2004 a las 04:49 PM
Escriure un comentari









¿Recordar informació personal?