20 de Marzo 2004

"No me llames Dolores llamame Lola...

... la que siempre va sola por barcelona, buskando foJon!!!" jeje kom senganxa la cançoneta, ja la posare al radioblog ja... :D

Wenuuu que aki deixo les fotus del Dijous que vem nar al Cube Club... i reeeeee.


Sabieu que a en Pedrin te un "autograf firmat" de la Carmen de Mairena, jeje, bé Pedrin bé!! Pren importancia que sigui firmat, gracies per la aclaració!!

Avui tenim aki al poble el campeonat d'espanya per autonomies de duatló, i m'han vingut a la radio 3 presidents de federacions de triatlo, CATALUNYA, Espanya, i Europa ... i he parat el programa de radio per entrevista q s'havia de fer ........... "Y pa kuando la selección catalana en la olimpiadas?"

Escoltant: Pastora - Lola (jejeje)

Escrit per Zaka a les 20 de Marzo 2004 a las 11:54 PM | TrackBack
Comentaris

Una seleccion catalana? Pues sinceramente nunca la haya y que conste q no soy facha. Yo solo opino q España es diferente y no me opongo a las diferencias evidentes , pero dejar de tocar los cojones.

Escrit per mik a les 18 de Abril 2004 a las 03:38 PM

no toquis tu els collons tu, fatxa reprimit, que sí que ho ets!!!! :-)

Escrit per jomateix a les 19 de Abril 2004 a las 01:02 PM

No et conec de res peró he tractat de trobar una referència amb la lletra de la cançoneta i has aparegut tu, i estic d'acord en tot: la cançoneta s'engatxa brutalment i aquest capullu es un fatxa reprimit

slts

Escrit per Jordi a les 19 de Abril 2004 a las 09:10 PM

Mira, a las olimpiadas van representaciones d todos los paises, pero son paises, no regiones. Soy vasco y aki todo eso d diferenciarse del resto d españa se lleva mucho, sinceramente me parece una tonteria. Ya estamos representados en las olimpiadas los españoles en general, y ademas muchos d esos atletas son catalanes o vascos, xq hacer una seleccion catalana? no es justo q cataluña pida ir y q por ejemplo murcia no. Esq si empezamos en ese plan al final se van a presentar a las olimpiadas 500 mil pueblecillos. Teneis q aceptar d una vez al igual q los vascos q formais parte d un pais y q las cosas no funcionan como vosotros pensais.

Escrit per Hector a les 20 de Abril 2004 a las 11:30 PM

Feixisme és no acceptar les diferències... és fatxa qui diu fatxa a algú de qui no li agraden les opinions... i si a més no ho entén, ximplet.

Les seleccions catalnes em semblen una xorrada que es fa només per fer soroll, pq no té ni cap ni peus. Com pot haver dues (o mes) seleccions i només una lliga de futbol, per exemple... i no em digueu de fer una lliga catalana que aixó no ho vol ningú. Que ens quedem sense Barça-Madriz!!!

Per cert, la cançó és molt bona :-)

Escrit per oscar a les 24 de Abril 2004 a las 07:32 PM

Hi han edats i opinions per tots el gusts. Però en lloc de la collonada de les seleccions jo demano per a Catalunya més metges, menys peatges, més cultura catalana (bilingüe, perquè no?), menys punts negres a les carreteres, habitatge més barat, prestacions socials de veritat, no religió a les escoles...us semblo fatxa també? Vosaltres si que no accepteu les opinions de la resta. I a mi no em fa falta insultar. Para el resto de la parroquia, seleccioncitas no; prestaciones sociales y calidad de vida, que eso es lo que importa de verdad

Escrit per joan a les 27 de Abril 2004 a las 12:39 PM

q fuerte sois n0? arriba españa, q aver si os entra en la puta cabeza q al igual q es mi pais, es el vuestro... madre mia pa q kereis independizaros? q xorrada n0? VIVA ESPAÑA !! VIVA LA COMUNITAT VALENCIANA !!

Escrit per oSk4r a les 28 de Abril 2004 a las 08:26 AM

Dons per molts motius Oscar, pq Catalunya és una nació, amb una llengua, una cultura,... pròpia, i tindria de tenir el dret a l'autodeterminació.
Pq volem unes seleccions pròpies, que ens representin el nostre sentiment, per mi quan juga Espanya, jo no sento res, per mi no és la meva selecció.

També pq volem gestionar-nos els nostres diners, impostos.. existeixen estudis que demostren que si Catalunya fos independent com dius, és a dir, s'autogovernes ella mateixa, seriem el 7è país més ric del món, i que jo sapiga amb Espaya no ho som pas.

Per això i molts altres motius i crec q el principal és el sentiment que tenim, volem el que ens pertoca per l'història dels pobles oprimits. Visca Catalunya LLIURE.

Escrit per RoGGeR a les 28 de Abril 2004 a las 01:37 PM

Pues hijos, esto de la autodeterminación me parece una gilipollez porque aqui todos sabemos que sin la unidad de España ninguno de nosotros ni de nuestras regiones estarían tan desarrolladas como estan.. Mucho de lo que teneis vosotros hijos mios catalanes lo teneis gracias a España. Al igual q el Pais Vasco y al igual que todas partes. Asi que dejaros de revolver contra la mano que os dió de comer y que os dará de comer, gracias a Dios, por muchos años asi que ale, ens fotem tots catalufos.. perque puc parlar català tambe però no em surt de on vosaltres sabeu.. xD i soc madrileny eh? per que despres digeu que no soms tolerants..

Por cierto, lo de Catalunya Lliure me parece una falta de respeto enorme, pq aqui nadie tenemos ni zorra de lo que es un pueblo oprimido, pero tambien me alegro que lo digais porque asi demostrais que los que quereis eso o bien 1) Sois unos pijos o 2) Sois unos paletos de pueblo. En ambos casos teneis la vista tan corta hacia vuestras narices que no sabeis ni os imaginais lo que es la opresión de un pueblo y lo que es la privación de derechos y libertades. Me gustaria ver como otros paises y regiones oprimidas del mundo os partian la cara a ostias de veros quejaros cuando en este pais solo conocemos la LIBERTAD. He dicho.. Por cierto, abrazote al chico vasco desde Madrid, da gusto ver gente con dos dedos de frente..

Y eso del 7º País del mundo.. en fin.. xD seguir soñando hijos, que fuera de la Unión Europea asi todo independientes las ibais a pasar putas..

Escrit per Dan a les 28 de Abril 2004 a las 03:42 PM

1. Com vols que hi hagi unitat, si directament, volem ser una nació pròpia.
2. Un poble oprmit? Catalunya nosé si saps gaire d'història ha estat molts anys oprimit i ocupat per Espanya amb el senyoret Franco. Hi ha hagut milers de morts, pèrdua de llibertats, etc.. si això no és estar oprimit ja m'explicaras que és per tú.
3. Ni pijos ni paletos de poble.. simplement catalans amb un sentiment envers la nostre Terra.
4. Altres nacions que estan oprimides no ens partirien la cara a Catalunya, pq ambdós volem el mateix, ser lliures, tan Catalunya, Palestina.. etc
5. Seguir sommiant? Dons sí, Catalunya és la principal font d'ingrés d'Espanya. Que farieu sense nosaltres? I seguire, i seguirem sommiant amb una nació pròpia.

Escrit per RoGGeR a les 29 de Abril 2004 a las 12:13 AM

De q anam? Aqui es xerra de l'ortopèdia de l'Estat espanyol o d'una canço?
Dew i força la música de veres (no en Bisbi)

Per cert la canço... guay

Escrit per Xavi a les 2 de Mayo 2004 a las 04:19 PM

hola soy luis de madrid me ha gustado la cancion de no me....... y me gustaria saber si existen mas canciones de esta formacion tb agradeceria me enviaseis fotos del grupo especialmente de la chica que me parece muy guapa venga un saludo y suerte

Escrit per luis a les 3 de Mayo 2004 a las 08:17 PM

hola soy luis de madrid me ha gustado la cancion de no me....... y me gustaria saber si existen mas canciones de esta formacion tb agradeceria me enviaseis fotos del grupo especialmente de la chica que me parece muy guapa venga un saludo y suerte

Escrit per luis a les 3 de Mayo 2004 a las 08:17 PM

hola soy luis de madrid me ha gustado la cancion de no me....... y me gustaria saber si existen mas canciones de esta formacion tb agradeceria me enviaseis fotos del grupo especialmente de la chica que me parece muy guapa venga un saludo y suerte

Escrit per luis a les 3 de Mayo 2004 a las 08:18 PM

ojalá vuelva alguien que acabe lo que el inepto de Franco no hizo, se os iban a quitar todas las tonterías nacionalistas de mierda, no creo que tarde en llegar ese día y os recomiendo que cuando llegue corrais todo lo que podais.

Escrit per z a les 4 de Mayo 2004 a las 10:31 AM

Dons jo diria, ojala vingués algú i ens portes a l'independencia, i ja veuriem si anirieu tan bé com fins ara aneu.

Sembles un fatxa m akestes paraules, akabar el q el cabron den Franco no va fer a Catalunya, qui o fara?? el ex-president Aznar? tu pk no as viscut el q va ser comportar ell a un país. Hos passés a vosaltres ja veuriem si riurieu tant

Escrit per RoGGeR a les 4 de Mayo 2004 a las 03:29 PM

hola soc l'albert, de barcelona, i el tema de les seleccions catalanes el trobo una xorrada descomunal.
No hi ha res tan genial com la pluralitat i la diversitat cultural, i uns quants ignorants sempre busquen tancar-se, tan a madrid, com a catalunya com a extremadura, dona igual, ignorants hi ha a tot arreu.
La raó que he llegit per aqui dient que si fossim independents seriem el seté pais mes ric del mon la trobo tan egoista com falaç. Si us plau, ensenyam aquests estudis que comentas, o la font segons la que t'has informat.
Estic fart de banderas, de radicalismes de dreta i d'esquerra, l'únic que sé es que quan parlo amb gent amb un mínim de cultura i bagatge viatger coincidim en que estem molt per damunt d'aquestes polèmiques.
Apa continueu, que jo mentrestant aniré a fer unes cervesetes amb uns quants amics, madrilenys, catalans, argonessos, andalusos i vascos... (o aixo es el que diu el dni, pq jo no hi trobo diferències)

Escrit per albert a les 5 de Mayo 2004 a las 05:06 PM

A mi m'agradaria dir una coseta al qui ha dit
"Mira, a las olimpiadas van representaciones d todos los paises, pero son paises, no regiones." Doncs dir-li que Escocia es presenta a les olimpiades i és una regió, així que si no sap que es calli!!!

Escrit per Isaac a les 7 de Mayo 2004 a las 06:23 PM

la verdad llegue aqui pq queria saber como se llamaba la cancion q habia escuchado por la radio. Desde mi punto de vista, Catalunya es una nacion grande, historica q tiene q estar orgullosa de su historia, y q merece al menos un federalismo similar al de EUA. Ahora bien, lo de las olimpiadas no lo veo adecuado mientras formemos parte de un Estado, Nacion, o Patria por arriba (no mas grande, sino por arriba. Para concluir, visca Catalunya. Salu2 a todos.
Ahhh, es muy triste leer a gente q aun cree en un viejito del q no me acuerdo su nombre ahora, q se creia el Tirant lo Blanc del s XX, y q la palmo hace casi 3 decadas.
Yo de BCN

Escrit per YO a les 7 de Mayo 2004 a las 09:52 PM

a este paso me avergüenzo de ser gallega y no tener esa fe ciega por un pedazo de tierra. no entiendo por qué la gente se empeña en pelearse por ser un país y luego se quejan de que otros hagan guerras en todas partes, me parto el culo leyendo muchos de estas opiniones porque a muchos no acabo de entenderlos, pero kizá, así es mucho mejó!!ojalá no hubiese países, ni ciudades, ni pueblos. ojalá fuesemos todos uno , que las olimpiadas no fueran politica, que las personas no fueran dinero, que cada uno respetase al resto y que la frase "mi país" solo fuera una idea remota. pero siempre habiendo cabezas oscuras puede existir la egolatría, el deseo de poder, la envidia, el odio, ...y la lejana necesidad de vivir libre se ve muy lejana no sé donde enterrada en algún lugar, que se va escapando poco a poco por el hecho de tener alguien en su cabeza necesidad de obtener.

Escrit per lola a les 8 de Mayo 2004 a las 06:49 PM

cataluña es una regioooooooooooooooooon repito, REGION y es verdad que junto con madrid y el pais vasco es la mas rica y me parece muy egoista que por ello se quiera dar la espalda a otras regiones mas pobres....
ser faxa es no aceptar las diferencias, eso es cierto, yo acepto que seais diferentes y que esteis orgullosos de ello, pero los fachas sois vosotros que quereis imponer una independencia sin pensar en que puede haber gente DIFERENTE que no quiera tanto ESPAÑOLA solo como ESPAÑOLA y CATALANA.
venga que todos somos españoles y tenemos q estar orgullosos de ello!!!!!!!!!

1 abrazo!

Escrit per MADRILEÑO a les 9 de Mayo 2004 a las 08:34 PM

Eis jo no conec akesta canço xo tothom em parla della m la podriau pasar nO?? agregueume a: girl_fiorucci16@hotmail.com

Escrit per Clara a les 16 de Mayo 2004 a las 05:14 PM

"Doncs dir-li que Escocia es presenta a les olimpiades i és una regió, així que si no sap que es calli!!!"

Bueno esto ya es lo ultimo, escocia al igual q gales e inglaterra conforman el reino unido, los cuales estan formados por PAISES INDEPENDIENTES reunidos nada mas que por un mero papel burocrático... y es q el senado o parlamento esta en inglaterra... no me acuerdo cual era.. si es que sois mas borregos que la leche.. no vereis a los estados de estados unidos jugando separados ni a quebec de ontario en canadá.. si es q me sereis incultos los independentistas...

La mejor cura contra el nacionalismo es salir de tu país.. Y apoyo lo que la chica decía de que los fascistas sois VOSOTROS.

Yo personalmente ahora tengo mi novia catalana, con la cual tendré hijos bilingues, y uno se llamará Jordi. Para q veais lo q a los madrileños nos joden los catalanes.. fantoches, q sois unos fantoches..

Dan

Escrit per Dan a les 20 de Mayo 2004 a las 02:16 AM

como bien ha dicho lola, ojala no existieran fronteras, etc... pero desgraciadamente existen, y no me refiero a las geograficas, sino a las culturales... ke anda ke no me han mirao mal a mi en madrid por hablar en euskera... ojo, y digo madrid porke es el sitio mas reciente en el ke he estado, pero tb podria decir barcelona, lloret, santander, e incluso seattle (miento, ahi la gente se kedaba maravillada con otras culturas).

yo personalmente no me siento español, y no por movidas de ke tengo ke ser nacionalista y blablabal, sino porke no me identifico y punto, la española no es MI cultura, no me identifico en absoluto con un tio de andalucia, ojo! ke no digo ke sea peor ni mejor, simplemente ke no somos iwales culturalmente hablando, entonces prejuicios? ninguno, simplmente ke me siento orgulloso de ser vasco, y no español

entre otras razones, kiero mencionar ke no me identifico por el gobierno pseudo-facha ke hasta ahora hemos tenido y ke a ver el ke tenemos ke nos depara... porke vivimos en un pais democratico... JA!! un pais democratico no se akel en el ke se prohibe la palabra a unos porke "son terroristas", no se prohibe la palabra a "los ke a mi no me interesa"...

en fin no se ni kestaba diciendo ya xD
ah, si, ke io tb voto a favor de nacion vasca y catalana, solo hay ke mirar hacia la historia y la cultura... es curioso ke siempre hayan sido las zonas mas ricas y mas provechosas para el pais las ke hayan estado ocupadas no? alejop!

gora euskal herria nazio antidemokratiko baten menpetik askatuta!

por cierto, la cancion engancha un webo xD la voz de la tia esa me pone mucho, KIERO CONOCERLA!!!! =)

Escrit per halls a les 20 de Mayo 2004 a las 05:42 AM

Tal com diu en Halls, el millor seria ser de tot.. del món, però ja que no és possible... dons cadascú es queda amb les seves coses que estima. En el meu cas es Catalunya i per tant, jo tampoc m'identificu per res amb Espanya. Aquesta setmana aniré a veure la selecció Catalana i la defensare a mort, qualsevol cosa, manifesta per la llengua catalana n'estic oprgullos, és el sentiment que portu dins al meu cos.

El que no estic d'acord amb les seves paraules és en relació al mirar malament.. segurament.. no segur... és pk has estat a les zones menys catalanes de Catalunya.. com és la periferia i zona de Barcelona, ja qué, hi ha una massa immigrant molt important allà. Però per altre banda, pots tenir per entés i suposat que la gent vertaderament catalana, i que sent a seva nació, també està al 100% identificat amb la causa vasca i ningú et miraria malamnt per això, ens el contrari.

Sinó.. només cal anar a veure un concert de Skalariak, Betagarri.. etc.. per aquí Catalunya hi ho comprendras.

per cert, no ho he entés tot.. gora euskal herria nazio antidemokratiko baten menpetik askatuta! que signifca completa?

Visca Catalunya Lliure i Gora Euskal Herria.

Ens veiem en alguna "Jaia" xD

Escrit per RoGGeR a les 20 de Mayo 2004 a las 04:15 PM

nonono, si estoy totalmente de acuerdo rogger, cuando me han mirao mal en catalunya es cuando me he topao con los catalanes de pueblo mas de derechas, es decir, los mas tradicionalistas catalanes, ke te miran mal por no ser catalan, al iwal ke hay en euskal herria, pero si es verdad ke la gente ke esta identificada con la causa tiene mucha simpatia, tanto en euskal herria como en catalunya, doy fe, y es algo ke siempre me ha gustado, porke siempre he tenido un muy buen roio con gente ke no conocia de nada, pero con la ke compartia todo esto...

y ahora ke me sacas el tema de grupos vascos... io te saco el de catalanes... no sabras donde puedo encontrar las letras de las canciones del grupo Obrint Pas no? eske no las encuentro por internet y me gustaria tenerlas (las ke mas me interesan son 'cada cop', 'africa' y 'no tingues por')

y en cuanto a la frase, significa: viva euskal herria libre de la opresion de una nacion antidemocratica (en realidad en euskera significa algo mas suave, no tan radikal, pero eske no sabia como traducirlo)

y ciertamente, visca catalunya lliure eta gora euskal herria askatuta (hasta calcuta, como dice un amigo mio :D)

saludos =)

Escrit per halls a les 21 de Mayo 2004 a las 01:34 AM

A ver, buscando una cancion me he encontrado con este panorama.

Jo soc Mallorqui, i sinceramente, estic fart de tants independentismes, aqui a Mallorca no hi ha un sentiment fort nacionalista o procatalanista, la veritat son molt pocs, els que pensan d'una manera independentista, el que pasa es que les minories sempre fan mes renoll. La inmensa malloria de la gent no diu res perque esta be. Tenim bilingüisme i som mallorquins i espanyol per igual, que no es bonic?

Aqui l'unica opressio que tenim es la d'alguns politics catalans que no paran de queixarse d'una opressio de l'estat espanyol quan ells son els primers en parlar de les balears com "ses nostres illes" COM POT ESSER!!!! La gent que tant parla d'auntodeterminacio es la mateixa q creu que balears i valencia forman part de la seva "nacio", Mallorca es un regne des del segle XII !!!

Pero no pasa res perque aixo es nota a les eleccions, aqui a mallorca el UM (unio mallorquina) el partit mes fort procatalanista e independentista tan sols ha conseguit un escany, diputat o com es digui, ara no em recordo be.

Em fa molta gracia quan els unic arguments independentistes son:
1- dir Fatxa al que no pensa com ells...
2- Hitoric, es veritat que Catalunya ha estat oprimida en moltes epoques de la seva historia, pewro es q ara mateix ningu us diu que la vostra cultura sigui diferent, sou una comunitat autonoma historica reconeguda i he estat moltes vegades a catalunya i no he vist a ninguna persona oprimida per esser catalana. Pero si teniu de tot!! De que os queixeu si vivim de puta mare.

3- La economica es la q menys entenc, a veure, en primer lloc la comunitat q mes diners dona al estat en la de les balears, si, gracies al turisme tenim pasta... Cualsevol persona que tingui un poc de cultura, sap que sou una "nacio" molt rica, pero no sou rics perque si, no teniu petroli ni res, es q pasa es q a la historia el poble catala i vasc, al ser els mes conflictius han tingut preferencia per possar fabiques, industries... ho enteneu? Si fa x anys l'estat tenia que possar una industria la ponia a catalunya perque estiguesiu ben contents, no a andalucia on ningu es queixaba, per aixo os demano SOLIDARITAT. Si vosaltres esteu tan be economicament es gracies a que altres estiguin pitjor.

I be, q la veritat es q vivim be, cadas cun parla la llengua q vol, i diu el que vol. Fora radicalismes, per mi Mallorca i Espanya es el mateix, em sentu mallorqui i estic orgullos de formar part d'un conjunt de nacions que cada dia anem a mes, fa 50 anys anaben amb burros!! (exageracio)

M'agradaria escoltar un VISCA CATALUNYA i VISCA ESPANYA!! M'ha agradat veure q molta gent dels supossats paissos catalans pensa com jo, i per la gent jove, penseu q pot ser mes "atractiu" esser un anti estat... i defensar una ideologia contraria a lo establegut, de veritat, penseu en els interessos politics que n'hi ha derrera i que no os utilitzen.

Be, doncs aixo, fora radicalismes, ara q som europeus i tot aixo no la liem q la veritat es q esteim de puta mare tots!!

Escrit per David a secas a les 21 de Mayo 2004 a las 07:10 PM

Bueno, como antes he soltado la parrafada en mallorquin (ya se q es un dialecto del catalan, pero yo la considero como una de mis 2 lenguas, el catalan es un dialecto del latin y no nos viene ningun italiano a dar por culo) pues ahora escribo en castellano.

pues eso q si alguien quiere ayudarme a hacer una pagina web para fomentar el buen rollo y quitar tantos malos rollos con independentistas y supuestos fachas q me diga cosas a yomismor21@hotmail.com , que hablando se entiende la gente.

Un saludo de un mallorquin español.

Escrit per David a secas a les 21 de Mayo 2004 a las 07:16 PM

Visqui el fòrum de la ignorància. Especialment la dels espanyols que, evidentment, són tolerants i molt cosmopolites, no com nosaltres, que som de poble.
Com que ells no han de lluitar cada dia per poder viure plenament en la seva llengüa, per lluitar contra les humiliacions per ser tan català i tan "de poble" (segons ells evidentment, k enkara k jo fos de poble hu diria amb el cap ben alt)...pos km k als espanyols no els hi passa tot axo, ells no shan de preocupar per la politica, amb la qual cosa son politicament uns IGNORANTS, que simplement repeteixen paraula per paraula el discurs dels "intel·lectuals" espanyolistes que tenen allí a madrid.
I jo em pregunto, una nació tan tradicionalment guerrera com és Castella i el seu poble d'ignorants (home, només cal que mireu les televisions que tenen), que no sap parlar ni l'anglès (viatgeu per europa i tots aquests que us considereu espanyols i orgullosos us avergonyireu de veure que els espanyols acostumen a ser els que pitjor parlen l'anglès si és que ho fan)...
El que deia, que tal nació com és la Castellana..
pot donar lliçons de tolerància a una nació tradicionalment pactista com la catalana??!

Una nació que s'ha dedicat a esquarterar el territori català (València, Balears, Catalunya Nord, Principat), per tal d'eliminar-la (típica estratègia opressora, mireu sinó els kurds). A veure, no enteneu que als que tenen el poder no els molen les diferències? És que si no començem per aquí és que realment que de política només en sabeu el nom. A veure, a cap governant li molen les diferències, pq escapen del seu control! Pel fet de ser diferents en qualsevol moment poden tenir la temptació de separar-se. I si no els hi molen, el que faran és intentar eliminar-les, tal com he dit, amb l'esquarteració del territori, amb la prohibició de la seva llengua, i totes les mesures repressives que calguin...això sí, amb tolerància. I el poble opressor (i l'oprimit en gran part tb!!) ben atontat.
Em va fer gràcia quan vaig anar a frança i em vaig trobar una madrilenya molt anticatalanista (tot i que ella es considerés tolerant evidentment) que, quan es va assabentar (per boca meva evidentment) que jo parlava català amb els amics i al cole...pos es va quedar flipant. És a dir, tal és l'ignorància del poble!!! (Ah sí, ella es considerava culte eh...que vem jugar al trivial i abans de començar la tia ja es creia guanyadora..) Així es com informen els seus mitjans de la diversitat d'espanya!!!! I un es pregunta...gent que no sap ni la llengua que parlem ens ha de governar? Aquesta noia ha de legislar sobre la meva zona? M'ha de dir en quina llengua he d'estudiar? És una cosa tan...forta...

I per acabar, només dir que aquests que dubten de la nacionalitat de Catalunya...és patètic. Que es mirin la definició de nació i entendran que no és el mateix que un estat. Podriem fer un fons comú i compra'ls-hi enciclopèdies...així com a mínim se situarien a l'avanç tecnològic de l'il·lustració, que pel que sembla encara van pel paleolític superior...

Si trobeu que he estat molt...xenòfob i tal...doncs us hi poseu fulles. És simplement la veritat, la realitat, pura i dura. Les veritats ofenen eh...no ho feia amb mala intenció :* Si no fossiu tan inútils acceptaria la vostra ignorància i fins i tot me'n compadiria. I si això mai ho sentiu a la vida pública (diaris, radios, televisió, mestres, intel·lectuals..) és per això de la correcció política, que es podria definir com una mena d'hipocresia permanent, moltes vegades mitjançant eufemismes, per tal de no ser linxats...i si algú s'atreveix a dir el que pensa...dimissió...OH!! QUE HA DIT AQUELL!!! però llavors dins a casa cadascú pensa el que pensa


Algú demanava l'estudi sobre la viabilitat econòmica d'una Catalunya independent, doncs el mateix Xavier Sala i Martin, www.columbia.edu/~xs23/papers/independ.htm , expert mundial en ecnomoia, que fins i tot és consultat per l'FMI. Diu que una Catalunya independent seria fins i tot millor per la seva economia.

"Apa continueu, que jo mentrestant aniré a fer unes cervesetes amb uns quants amics, madrilenys, catalans, argonessos, andalusos i vascos... (o aixo es el que diu el dni, pq jo no hi trobo diferències)"

La gent es pensa que som nacionalistes per ànsies d'obtenir o perque som uns orgullosos (com deia una universalista que hi havia abans o akell ki repetia el famós argument de "viajad y se os pasara"), doncs bé, si som nacionalistes no és perquè volguem. És perquè ens hi obliguen. És una resposta de defensa al colonialisme espanyol. Només volem que ens deixin viure en pau, amb la nostra llengua, cultura, tradicions, manera de ser, calers, política exterior, forces armades... és a dir que ens deixin viure lliurement, sense imposicions per part de tercers. És a dir que el que digui el poble de catalunya vagi a missa. Què és això? Doncs l'autodeterminació.

Escrit per Josep a les 24 de Mayo 2004 a las 12:27 AM

Bueno... despues de tanta historia de estas q nada mas q los 4 de siempre entienden y defienden, solo queria decir que eso de que nosotros somos los catetos, no se lo cree nadie.

Los tan llamados bilingües, como vosotros decis, cometen cada falta de ortografía que se caga la perra... Y bueno, les sacas del catalán y con el castellano se defienden.. eso si, les sacas del castellano y se quedan muditos.. Y estoy hablando de los independentistas eh? Los cerrados cerraditos, pq mi amiga Vir es muy catalana y muy española y la tia habla francés inglés catalán y castellano.. igual que yo quitando el catalán, el cual ójala dominara también..

Y sobre lo de q uno no siente nada cuando ve la cultura andaluza... diosmio de mi vida, hay que ser cerradito.. En getafe tienen sus cosas, y en leganés otras, y en Valdemoro otras, pero aqui nadie pide la independencia por eso.. Aqui todos somos diferentes y eso, si si LAS DIFERENCIAS SON LO QUE HACEN RICO A UN PAÍS. Si no lo creeis mirad a Holanda.. tiene una cultura arrolladora no? y bélgica.. uuuuuuuf.. siglos y siglos de historia! Pero q folklore! Sereis tocapelotas..

Ale, a cuidarse, a madurar y a pensar por uno mismo.. (Por cierto que aun estoy esperando ver como se os censura hoy en día por ser catalanes y hablar catalán en cataluña eh? Lo que pasa es q uno no puede ir a una panadería de Madrid y pedir una barra en catalán.. Se denomina: falta de respeto)

Dan (Visca Mallorca!! :D Esos si que saben.. y mira que hablan con acento cerrado cerrado eh? Pero resulta que el idioma NO NOS MOLESTA..)

Escrit per Dan a les 24 de Mayo 2004 a las 02:08 AM

pero ke gilipollez dios mio... resulta ke ahora por ser independentista solo sabes hablar tu idioma i el ke coexiste oficialmente... y eso ke lo hablas mal... eso si, los ke no son independentistas hablan mazo idiomas i controlan un monton xDDDD en fin... io soi vasco, estoy a favor de la autodeterminación vasca y mira tu ke curiosidad... hablo euskera, castellano, ingles, frances y un poco de aleman... mekawendios... voy a tener ke cambiar mis ideales, ke no entro en el perfil...

vamos, ke tonteria mas gorda... i eso de ke hablamos mal el castellano... es curioso ke euskal herria sea una de las regiones donde mejor nivel de castellano escrito y hablado hay xD pero nada, seguimos siendo esos ke viven en el monte con una txapela...

pero eh! ke somos unos cerrados nosotros...

alejop!

un saludo

PD: gracias a los ke me mandasteis las letras de obrint pas =) ya duermo mas trankilo xD

Escrit per halls a les 25 de Mayo 2004 a las 06:11 AM

Halls, per a ells, nosaltres (catalans, vascos..) sempre serem els tancats, i ells els oberts, que saben parlar mil idiomes, que els ACCEPTEN TOTS, que ens entenen perfectament tant al teu com al meu, etc...

però bé, sempre pensaran el mateix...

(per cert, et vaig enviar les lletres de les cançons que demanaves al e-mail, espero que et serveixin)

Escrit per RoGGeR a les 25 de Mayo 2004 a las 10:38 AM

hostia, ara e llegit tirant la pàgina amunt que tan arribat, jeje aixi res pos xD per cert avui partit de les SELECCIONS CATALANES!!!!!!!!!!! espero que tots els que podeu aneu al camp! i.. d'aquí uns 3 o 4 dies concert de FERMIN MUGURUZA, OBRINT PAS I SKANDOL PUBLIC a prats!!! també sere alla, ns veiem :p

Escrit per RoGGeR a les 25 de Mayo 2004 a las 10:40 AM

Sóc el de la parrafada d'abans.
Dan, encara que com tu dius no has entès res, jo ho torno a intentar.
"Lo que pasa es q uno no puede ir a una panadería de Madrid y pedir una barra en catalán.. Se denomina: falta de respeto)"

No conec cap català que s'adreci en Català a un madrileny...(tb per por a morir linxats). Però el que sí que passa són espanyols que venen a catalunya i es dirigeixen en castellà...inclús gent que fa anys que viu aquí...i ai`xò com es diu? "Falta de respeto" deies oi?

El més trist és que els propis catalans es dirigeixen en castellà a altres castellanoparlants d'aqui catalunya, i això pq és?

1-S'ha imposat aquesta idea de la "bona educació", suposo que impulsada des de certs sectors, ja que també podria considerar-se que la mala educació és dels altres per encara no saber català, però no és així.

2- PER UN COMPLEXE QUE ELS CATALANS TENEN. Perquè el castellà sona millor per fer bromes, per xerrar amb els amics, etc...ja que aquí és la llengua que la gent sent a les sèries de TV pels joves (Al salir de clase, UPA Dance, etc etc etc), a les pelis... Inclús el Buenafuente fa les bromes en castellà! Aquesta és l'influència que es rep. I el català és aquella llengua arcaica que només es fa servir per parlar am els profes de l'escola o la uni (i només la meitat d'aquests), o aquella llengua que usen a un Telenoticies que fan per TV3 que...bé, que com que no entenen tmp miren. AIXò ÉS IGUALTAT?? Aquest procés que fa que de mica en mica tot lo català soni a arcaic i de poble i en canvi el castellà lo més modern??

Si les ciutats marquen el que vé en un futur i els pobles són un reflexe del passat, què significa que als pobles encara s'hi parli català i a Barcelona i totes les grans ciutats el castellà?

La teva posició és contradictòria 100%. Dius que visquin les diferències però et poses al cantó d'un estat que les reprimeix (o les discrima, o les deixa morir...).

M'agradaria que algú em discutís els arguments de l'anterior e-mail. I encara hem de parlar d'un altre tema...el concert econòmic. Com es justifica que a catalunya se li retorni molt menys del que aporta? La teoria diu que es per ajudar a desenvolupar les regions desafavorides. Però com es desenvolupen aquestes regions? Amb les actituds dels pagesos de deixar de conrear els camps i ingressar directament com a sou el que en teoria reben com a ajuda per a desenvolupar-se (comprar tractors més eficients, noves infraestructures...)?? És per això que hem de perdre diners?? I els peatges?? Bah, masses arguments i massa poques respostes que teniu.

Escrit per Josep a les 26 de Mayo 2004 a las 02:57 PM

a veure...que s'han cregut els espanyols i els butiflers? que sempre serem una regió més de "la grande españa"? doncs m'agradaria recordar que els catalans vam aguantar contra els franchutes i aguantarem amb ells...si el vostre estimat rei felip quint no ens va poder eliminar... u fareu ara vosaltres? quina gracia!!! catalans em de continuar lluitant per ser una nació, la que sempre hem desitjat, no ens em de rendir ara!!!
visca catalunya lliure!!! (que s'apliki la llei d'extrangeria a la reina SOFIA).

Escrit per perot a les 18 de Junio 2004 a las 11:40 PM

I després, és clar, hi ha tota la caterva de gent, legítimament preocupada per la seva identitat i pel benestar de la seva terra, que va i se'ls creu, i els segueix o defensa, encara que en realitat descobririen que les pretensions nacionalistes no són les seves si s'ho miressin amb més deteniment.

.................

En algun moment potser t'has passat un xik, però estik dacord amb tu en alguns punts, sobretot en q hi ha gent q sense pensaro massa segueixen als nacionalistes, pq quan realment ho penses bé, hi han coses molt més importants.

Jo era un d'aquests.

Escrit per ZaKa a les 1 de Noviembre 2004 a las 12:28 PM
Escriure un comentari









¿Recordar informació personal?