22 de Julio 2004

Vacances!

Wenuu, no escric massa pq les vacances me pueden, entre la perreria i anar porai... pseh, po wenu, abans de marxar volia deixar constancia de q estik be i viu, que tot segueix iwal, q el meu cap es una caixa de sorpreses, po wenu, q me'n vaig al pirineu aragones, deu sabra kuan tornare, vaig sns feina i amb poka pasta, ki sap ke pasara? Benasque primera parada, ja veurem on acabo!

De moment l'estiu esta pasant molt be, molt millor que el de lany pasat sens dubte, la veritat es q no costa gaire superar el pitjor estiu de la meva vida, tot i que "ese destino me persigue joder" jejeje, i no ya manera de desconectar, per el q veik sim kedu a Benasque ni aixis, i es q... el destí es el destí, jajajajaja!

Per cert una amiga ma dit q oblidar es el contrari de recordar, i q recordar ve de no c que del llatí q vol dir... passar pel cor, i no passar pel cap com tothom creu, interesant eh, pertant aixos de prohibit oblidar va clavat a lo q anava! ueueueue! pasen coses pel cor ncara! :D

No t'oblidaré

SALUT, espero poder escriure algo dsd el meu destí, kin? nouse... pero... espero que sigui el bo, si el destí hem segueix fins alla, ha de ser Benasque!

Posted by Zaka at 1:57 AM | Comments (3) | TrackBack

12 de Julio 2004

No oblidar!!

Avui fa 1 any...

No t'oblidaré
12-JuL

Posted by Zaka at 4:51 PM | Comments (1) | TrackBack

8 de Julio 2004

PsT PsT aKi aKi

Uiiiii, el blog... casi m'oblido jejeje!

Com es nota ke ha començat l'estiu... no se que pasa aket estiu po no estik massa per casa. Wenu resum d'akests dies, he trubat feina a Cerler (pirineu aragones) i wenu ens han trukat fa 3 dies, reducció de personal, ja no tink feinaa, si algu em pot ajudar a trobarne de 9, a fora de catalunya s'agrairia!! GRACIES!!

Mes coses... he fet 21 anys!!! 22 de juny el que no vaik star per casa i no we pogut postejar, q grande soy coño!!!
Mmmmm q mes? wenu festetes moltes com sempre, concert de Pastora i tal... i wenu re, ja postejare mes pq se men va la olla!! tralalalala!!

LO DE LA FEINA VA EN SERIO!!! HELP ME!!!

Posted by Zaka at 7:43 PM | TrackBack