9 de Abril 2005

Ostis... 1800 kg. de droga al costat de casa!!!

Arrivo de barna i em diuen que la matinada anterior habien detingut un tiu d'aqui el costat de casa (marroquí per el q ma'n dit), que tenia en un garatge 1800kg de haixis i mes de 120.000 euros en metalic... si ho se vaig a robar, diners esclar.

Deixo la noticia que he tret de http://www.telenoticies.com/

Intervenen 1.800 quilos d'haixix al Ripollès i detenen sis persones.

Els Mossos d'Esquadra de Ripoll han decomissat 1.800 quilos d'haixix a Sant Joan de les Abadesses. L'operació es va iniciar dimarts, quan un mosso d'esquadra fora de servei va alertar d'un moviment estrany de vehicles relacionats amb un home amb nombrosos antecedents per salut pública. Finalment, van interceptar una furgoneta carregada amb més de 400 quilos d'haixix entre la Garrotxa i el Ripollès. Més tard, van trobar una tona i mitja més a casa d'un veí de Sant Joan. En l'operació, que continua oberta, s'han detingut sis persones.

L'operació policial per la qual s'han intervingut 1.800 quilos d'haixix va començar dimarts, quan un mosso d'esquadra fora de servei va veure un home de Sant Joan amb nombrosos antecedents per salut pública que estacionava una furgoneta al passatge de Can Crehuet i marxava amb un turisme. L'agent va alertar els mossos, que van interceptar la furgoneta carregada amb més de 400 quilos d'haixix entre la Garrotxa i el Ripollès. Després, van trobar una segona furgoneta a la casa del veí de Sant Joan amb una tona i mitja més.

També s'han trobat més de 120.000 euros en efectiu. Tot i que la investigació encara continua oberta, ja s'han detingut sis persones, quatre de nacionalitat espanyola i dos de magrebina, que passaran a disposició judicial les properes hores.

(http://www.telenoticies.com/noticia/not180232536.htm)

Posted by Zaka at 5:23 PM | Comments (0) | TrackBack