12 de Abril 2004

Quina setmaneta...

Tena previst uns setmana santa menys mogudeta, poder descansar i tornar a BCN amb força per nar a classes... pero nadaaa, la setmana ha sigut un xik moguda... pero molt millor, kuan estas ocupat penses menys :P.

Avui estic cansat, ahir directament no estava... i haber de netejar les restes de la festa q varem fer a l'escorxador va ser mortal... despres de un dissabte tant llarg (va acabar diumenge a les 3 migdia) diumenge va ser curt pero tb actiu... pertant el dia de resaka es avui dilluns, sort que es festa sinó em pilla un patatus!

Doncs be, que el cansanci pot amb mi... necessitu dinar i mirar una pelikula tirat al sofà q a les 21h men vaik cap a BCN altre cop, crec q desde que tinc ordenador es la setmana que estan a casa menys me conectat! :)

Ieskeeeeeeee... estant okupat t'oblides de tot, pero kuan torna el temps lliuree... pertant, millor fer coses a vegades! ;)

Escrit per Zaka a les 12 de Abril 2004 a las 02:56 PM | TrackBack
Comentaris

Este...res Zakitu la pròxima no me la perdo..peti ki peti i hi hagi ki hi hagi. Paraula de Girl-Scout ;D jajajjajjajaja!!!!
Apa avui a dormir d'hora ( collons semblo una iaiaaaaaa).

Escrit per savana a les 12 de Abril 2004 a las 08:03 PM

tiu aviam si escrius algu nou a aquesta puta pagina que ja carda pena aixo!!!! setmana santa?? ja no sen recorda ningu de la setmana santa!!!!!! Fes el puto fabor d'acualitzar-ho na mica o pillaras!!! algun dia al mati... "vas a flipart"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yex. ¬¬

Escrit per yagu a les 23 de Abril 2004 a las 07:58 PM
Escriure un comentari









¿Recordar informació personal?