20 de Marzo 2004

"No me llames Dolores llamame Lola...

... la que siempre va sola por barcelona, buskando foJon!!!" jeje kom senganxa la cançoneta, ja la posare al radioblog ja... :D

Wenuuu que aki deixo les fotus del Dijous que vem nar al Cube Club... i reeeeee.


Sabieu que a en Pedrin te un "autograf firmat" de la Carmen de Mairena, jeje, bé Pedrin bé!! Pren importancia que sigui firmat, gracies per la aclaració!!

Avui tenim aki al poble el campeonat d'espanya per autonomies de duatló, i m'han vingut a la radio 3 presidents de federacions de triatlo, CATALUNYA, Espanya, i Europa ... i he parat el programa de radio per entrevista q s'havia de fer ........... "Y pa kuando la selección catalana en la olimpiadas?"

Escoltant: Pastora - Lola (jejeje)

Posted by Zaka at 11:54 PM | Comments (36) | TrackBack

17 de Marzo 2004

"Te compraré un peine!"

Ja fa 3 dies... pero... ha perdut el PP, mes que la victoria del PSOE, jo estic "feliç" per la derrota del PP, mai oblidare la cara de fet pols del fill de puta de l'Aznar!! Donks be, ara confiar amb en ZP (Zapatero presidente) ... pero pitjor q el PP no es pot fer... pertant estic tranquil!

Donks res... q ja he acabat els examens, podrien haber anat millor pero quan es fa lo just s'obté lo just, no em puc queixar. Doncs avui tenia l'ultim, tot sobat he arrivat a l'exam a les 10h una miqueta abans i me asentat a rellegir... de cop algu ma dit "Te compraré un peine!!" ... ¬¬ , altre cop la secretaria, jam va dir un dia: "Hoy no te has peinado no?", tant despentinat vaig?? aixos de deixarse el cabell llarg... a mes, vaya confiances s'ha pillat, jo no lie dit mai res del seu pentinat... sera q vaik despentinat de veritat!!! potser ha ribat la hora de pelarme un xic... :P DILEMA: O em pelu o em compru un "peine"!!

peine.jpg
ZaKa sns "peine"

Posted by Zaka at 6:13 PM | Comments (2) | TrackBack

13 de Marzo 2004

Vaya diaaaa!!

Encara no he anat a dormir, un horror, ahir un sopar a girona celebrant els 20 de la NEILA-!! i de camí a millennium a veure en Varela, ens xafen el cotxe unes noies distretes... pero cal recuneixeu, un 10 per elles!! GENIALS, es van comportar molt! pro... acabem a la Sala del Cel... nit bastant diferent a lo esperat!!

veure mes fotus

He anat a jugar a futbol, no mi veik de cap ull, i lo unic q sentu es politika aki alla i a tot arreu... koñññ kem mareeejuuu!!! JORNADA DE REFLEXIO? pa'ke? no cal reflexionar messs!! El PP no pot gobernar!!!
I ncara es mes, m'adonu q elmeu mobil ja no vol star amb mi, sempre desapareix, ultimament el tink unes hores i ja es keda a algun cotxe, pis, o senva dexcursio amb algú porai... TIUUU QUET VAIG COMPRAR JO EH!!!! ket mobil ja no mestima, que trist!! jeje pro el recuperaré i no t'escaparas més!!!!! MAI MÉS!!!!

Posted by Zaka at 9:16 PM | Comments (0) | TrackBack

7 de Marzo 2004

Posted by Zaka at 5:05 AM | Comments (0)

4 de Marzo 2004

Carnaval de Ripoll (aquest any no!)
Carnaval de Ripoll (aquest any no!)

Posted by Zaka at 5:59 PM | Comments (2)